Riikide otsing  >  Lõuna-Ameerika  >  Brasiilia  >  viisainfo

Brasiilia - viisainfo

Selle riigi viisainfo
Eesti pass Alates 01.10.2012 saavad Eesti kodanikud Brasiiliasse turismi ja äri eesmärkidel reisida ning viibida seal viisavabalt kuni kolm kuud poole aasta jooksul.Pass peab olema kehtiv vähemalt kuus kuud riiki sisenemisel.
Hall pass Tingimused samad nagu Eesti passi puhul.

NB! Kõik halli passiga kodanikud peavad isiklikult dokumendid saatkonda viima. Kui vastus tulnud, siis saab reisibüroo kaudu passi saatkonda saata viisa saamiseks.

Vene pass Viisavaba kuni 90 päeva turismi eesmärgil.
Saatkond Finland, Helsinki, Itäinen Puistotie 4 B 1, 00140
Telefon +358 9 684 1500+1+1, 09 684 1500 (E-R 10:00-13:00)
Telefaks +358 9 650 084
Avatud E-R 10.00-13.00
Dokumendid - pass, kehtiv vähemalt 6 kuud peale viisa kehtivuse lõppu
- 1 ankeet (tuleb ise täita Brasiilia Saatkonna kodulehel olev ONLINE ankeet, kehtib 1 kuu)
- 1 foto (tuleb kleepida välja prinditud kinnitusele, ja lisada allkiri)
- reisikindlustus

LISADA TURISMIREISI KORRAL:
- edasi-tagasi lennupiletid (koopiad)
- töökohatõend (ei tohi olla reisija enda väljastatud!)
- õpilase puhul koolitõend (ei ole kohustuslik koos vanematega reisimisel)
- viimase 3 kuu konto väljavõte pangast; lastel (ka koos vanematega reisivad) vanemate kinnitus kulude katmise kohta reisil

LISADA KUTSEGA REISI KORRAL:
- 1 ankeet (tuleb täita Brasiilia Saatkonna kodulehel olev ONLINE ankeet)
- 1 foto (tuleb kleepida välja prinditud kinnitusele ja lisada allkiri)
- firmakutse ( originaal )
- erakutse ( originaal ja notariaalselt kinnitatud )
- töökoha garantiikiri (inglise keeles)
- edasti-tagasi piletid (originaal)
- reisikindlustus (originaal+koopia)

NB! Viimase 6 kuu jooksul kollatõve maal viibinud reisijal on vajalik ka kollatõve vastu vaktsineerimise tõend.
Viisalõiv - kuni 90 päeva 1-kordne turismiviisa 18 EUR (kui viisataotleja viib ise passi saatkonda)
- kuni 90 päeva 1-kordne turismiviisa 36 EUR (kui passi viib saatkonda keegi teine või reisibüroo)
- kuni 90 päeva mitmekordne äriviisa 54 EUR
- lisandub 18 EUR kui dokumendid saadetakse kullerfirmaga

Tasumine ülekandega peale seda kui dokumendid on saatkonda viidud!
Ooteaeg 10 tööpäeva saatkonna siseselt.
Kommentaarid - passis peab olema vaba vähemalt 2 kõrvuti lehekülge
- laste puhul ( nii vanemate passis kui ka oma passiga ) viisalõiv sama nagu täiskasvanute puhul.
- noorematel kui 18.a peab olema esitatud mõlema lapsevanema notariaalselt kinnitatud tõend
- sünnitunnistuse koopia
- vene nimede puhul peab nimed kirjutama ankeeti täpselt nii nagu nad on passi kirjutatud.
- 3 kuu kuni 6a lapsel peab olema tehtud vaktsiin lastehalvatuse vastu (vaksiiniraamat)

Veeb http://www.brazil.fi
Email E-post

Näidatud andmed on esitatud vaid informatiivsetel eesmärkidel ja sellega ei seostu konkreetseid lubadusi. Reisiekspert on teinud kõik endast oleneva, et tagada andmete täpsus. Kolmandatel osapooltel (nt saatkonnad) on õigus oma andmeid etteteatamata muuta ja kõik muutused ei ole alati siin kajastatud. Viisade vormistamisel lisanduvad teenustasud vastavalt Reisieksperdi hinnakirjale.

Tellimisvorm

Kas soovite reisi siia riiki?

Palun saatke meile vabas vormis tellimus.
Sellel lehel kuvame lennuhindu populaarsematesse sihtkohtadesse. Vaikimisi vaates on kuvatud mõned juhuslikud populaarsemad lennuhinnad. Teid huvitava hinna leidmiseks palun valige sobilik kombinatsioon algpunktist, sihtkohast ja lennufirmast (päringu toimimiseks on nõutav vähemalt üks valik). Klikates viidet hinnainfo kuvame lisateavet ja teil on võimalik meile saata soovitud lennuhinna kohta tellimus.

Näidatud hinnad on "hind alates" tüüpi ja märgivad soodsaimat antud tingimustele vastavat meile teadaolevat hinda. Teie valitud reisitingimuste puhul võib hind erineda sellest alghinnast.

Reklaam